top of page

OBIECTIVE

Ce îți dorești să dezvolți? 

Detaii directii & instrumente
blur-brainstorming-chatting-1881333.jpg

Daniel Stamin

2B5A0361.jpg

COMUNICARE PERSUASIVĂ

Program: Coaching

Comunicarea este ceea ce ne leagă și ne unește ca oameni, dar ne poate și diviza. Prin comunicare putem transmite gânduri, emoții, povesti, stări, idei abstracte și viziuni. 

Comunicam în continu, chiar și atunci când avem impresia ca nu comunicam. Tăcerea face parte din comunicare, asa cum face parte și ascultatul. Însa majoritatea dintre noi ne concentram sa fim auziți, mai puțin sa fim ascultați sau înțeleși.

Comunicarea persuasiva funcționează atunci când ne folosim de toate strategiile și instrumentele pe care omul le are la dispoziție cat se poate de armonic, intenționat și conștient. Rezultatul este o mai mare influenta asupra oamenilor din jurul nostru, rezultate mai rapide, conforme cu așteptările noastre, timp economisit si echipe productive.

fashion-men-vintage-colorful.jpg

Daniel Stamin

2B5A0361.jpg

CULTURA ORGANIZAȚIONALĂ

Program: Coaching & Training

Cultura organizațională se referă la convingerile și comportamentele care determină modul în care angajații și conducerea unei companii interacționează și gestionează tranzacțiile afacerilor. Adesea, cultura organizațională este aleatorie, nu este definită în mod expres, ci se dezvoltă organic, în timp, din trăsăturile cumulate ale oamenilor pe care compania îi angajează. Cultura unei organizații se va reflecta în conduita/relațiile dintre colegi, codul de îmbrăcăminte, programul de lucru, configurarea biroului, beneficiile angajaților, deciziile de angajare, tratamentul clienților, satisfacția clientului, cifra de afaceri și orice alt aspect al operațiunilor.

concert-662851.jpg

Daniel Stamin

2B5A0361.jpg

ABILITĂȚI DE LIDER

Program: Coaching & Training

Leadership-ul include toate activitățile si abilitățile de conducere ale unui grup de oameni sau unei organizații. Printre altele acesta conține stabilirea unei viziuni clare, inspirarea, împărtășirea acestei viziuni cu alții, astfel încât ei să urmeze de bună voie, furnizarea de informații, cunoștințe și metode pentru a realiza această viziune și coordonarea și echilibrarea intereselor conflictuale ale tuturor membrilor și ale părților interesate. Un lider iese în evidență în special în vremuri de criză și este capabil să gândească și să acționeze creativ în situații dificile.

creativity-819371.jpg

Grundimpuls

GrundimpulsLogoA5_3.jpg

INOVATIA

Program: Training

Inovația este un proces de învățare continuă. Ea conține activități de experimentare, evaluare, reflectare si identificare a rezultatelor. Peter Drucker spune că inovația este schimbarea care creează o nouă dimensiune a performanței, o disciplină respectiv procesul prin care ne extragem potențialul prin angajament, practică, răbdare și perseverență. 

Inovarea eficace este implementarea rapidă și eficientă a ideilor noi care au ca rezultat o creștere semnificativă a veniturilor și profiturilor.

pexels-photo-1112048.jpeg

Daniel Stamin

2B5A0361.jpg

ÎNVĂȚAREA CONȘTIENTĂ

Program: Coaching & Training

Învățarea continuă în contextul de business se referă la agilitatea de a-și dezvolta și îmbunătăți continuu abilitățile și cunoștințele pentru a crește eficiența, inovarea, contribuția și adaptabilitatea la schimbările locului de muncă, ale provocărilor mediului de afaceri și economiei.

larisa-birta-102093-unsplash.jpg

Daniel Stamin

2B5A0361.jpg

MUNCA ÎN ECHIPĂ

Program: Coaching & Training

Munca în echipă este atunci când un grup de oameni se organizează pentru a realiza un obiectiv comun, colaborând și creând o atmosferă pozitivă de lucru și sprijinindu-se reciproc pentru a combina talentele, cunoștințele și experiențele tuturor membrilor cu obiectivul de  a spori performanța echipei.

Construirea unei astfel de echipe, are multe puncte sensibile, toate având mare impact asupra stării acesteia. Au un impact mare modul în care efectuezi alegerea participanților sau folosirea celor deja existenți, dezvoltarea și adaptarea continuă a rolurilor, comunicarea care să faciliteze productivitate, metoda de dezvoltare a obiectivelor, realizarea și urmărirea acestora precum și modul promovat de contribuție a membrilor echipei, dar și altele.

carrying-casual-celebration-1282169.jpg

Grundimpuls

GrundimpulsLogoA5_3.jpg

SERVICIUL CLIENȚI

Program: Training

Serviciul specializat cu clienții dar și interacțiunea oricărui angajat cu aceștia este modul de a răspunde la dorințele clienților prin comunicare, comportament, punerea la dispoziție și furnizarea de servicii profesionale de înaltă calitate și asistență înainte, în timpul și după îndeplinirea cerințelor.

Clientul nu este interesat de bucătăria internă a companiei, de hibele nerezolvate a proceselor, greșeli făcute de "colegi incompetenți", lipsa educației sau a problemelor "de acasă".

Modul în care o companie se prezintă clienților este imaginea pe care aceștia o vor dezvolta despre aceasta. Clienții vor reacționa prin reproșuri, comentarii supărătoare și acțiuni dăunătoare reputației și brandului companiei direct sau indirect, de exemplu prin rețelele de socializare.

Rezultatul este pierderea de clienți respectiv scăderea vânzărilor. Toate acestea pot fi prevenite prin educarea continuă și corespunzătoare a angajaților.  

israel-palacio-459693-unsplash.jpg

Grundimpuls

GrundimpulsLogoA5_3.jpg

PUBLIC SPEAKING

Program: Coaching & Training

Vorbitul se întâmplă în general în public. Abilitatea de a vorbi este inițiată de către părinti și continuată în instituțiile de învățământ. Cu alte cuvinte, modul în care ne exprimăm, vorbim este învățat de la oameni care la rândul lor au învățat mai mult sau mai puțin corect de la alții. Poate suna puțin depreciativ fată de abilitățile mele când spun că vreau sa "învăț să vorbesc în public", având în vedere că toți avem natural abilitatea aceasta.

Ce ne strica ecuația este frica de expunere, neîncrederea în puterile noastre, comportamentul învățat greșit, așteptările noastre și ale celorlalți.

În plus, vorbitul cu intenția de a câștiga ascultători, de a motiva, de a transmite gândurile mele pe înțelesul altora, de a ridica nivelul de energie din sală, captiva atenția majorității, cu carismă, convingere, ușurință, relaxare și haz nu este ceva la îndemâna oricui și nici ușor, dar cu puțin ajutor poate fi mai simplu decât pare. Nici nu este ceva ce ne-a fost dat de către învățătorii noștri în trecut să exersăm. Este însă ceva ce ne-ar fi de folos în toate aspectele vieții noastre familiale, cotidiene și la serviciu.

meditation_853x480.jpg-min.jpg

Grundimpuls

GrundimpulsLogoA5_3.jpg

WORK LIFE BALLANCE

Program: Coaching & Training

Pentru un echilibru adevărat în viată este important să luăm în considerare tot ce ne poate crea dezechilibre. In mod evident timpul petrecu la birou, în societate și în familie ne solicită cel mai puternic emoțional și intelectual. Stresul psihic, fizic și poluarea vizuala și fonica fac parte din normalul timpului în care trăim.

Întrebarea este: care sunt pârghiile de care ne putem ajuta pentru a ne crea un echilibru? Si cum?

Nutriția, somnul, hidratarea și mișcarea sunt partea cea mai accesibila de adaptat, la prima vedere. Însa adaptarea acestora la nevoile si posibilitățile noastre nu este simplă deloc.

Timpul este resursa limitată pe care o avem la dispoziție pentru a realiza echilibrul.

Motivația este energia pe care o punem în procesul acesta, care are ca rezultat echilibrul emoțional și psihic.

Echilibrul nu se menține constant, datorita factorilor externi și interni. Este un proces continu de echilibrare prin jonglarea cu factorii pe care ii avem la dispoziție. 

bottom of page