top of page

PROVOCARI

Tu ce provocări ai întâlnit?

"Îmi provoacă mari satisfacții când văd că ceilalți oameni, indiferent că sunt din echipa mea, colegi, șefi sau clienți, mă ascultă cu interes, înțeleg și sunt dornici să lucreze cu mine. Problema este că nu se întâmplă întotdeauna asa. Realizez că depinde foarte mult de starea mea din ziua respectivă, precum și de starea lor. Nu îmi dau seama cum aș putea crea mai des intenționat și controlat acea stare constructivă și pozitivă. Aș fi super productiva!"

Rol: angajat, corporatist, 40 de ani

 

 

"Mă enervează faptul că nu mă fac înțeles, colegii și echipa nu par a înțelege ceea ce eu vreau să comunic. Nu știu dacă e din cauza mea sau a lor. Nu îmi dau seama ce lipsește. Cert este că mă prost dispune de cele mai multe ori și mă frustrează situația.  "

Rol: manager departament, cu 12 oameni în subordine, 34 de ani

"Vreau ca echipa mea să lucreze mai eficient, să renunțe la ego-urile proprii spre beneficiul echipei. Avem toți de câștigat din asta. Toate frecușurile dintre membrii echipei nu ajută la nimic, costă timp și împiedică să fim cu toții mai motivați. Principiul echipei este "fiecare pentru el". Am încercat să dau atenție tuturor membrilor echipei, să organizez întâlniri, să promovez gândirea meritocrația prin diverse moduri de remunerații pentru obiective atinse și tot nu am reușit să creez ce-mi doresc: o echipă închegată și productivă, care să fie capabilă de a rezolva probleme rapid și eficient împreună."

 

Rol: antreprenor, 15 oameni în echipa sa, companie clădită de la zero, 33 de ani

"Îmi doresc să fiu mai bun în ceea ce fac, dar nu știu unde să încep. Am căutat cursuri, am citit cărți, am avut parte de multe traininguri, însă tot nu simt că sunt acolo unde îmi doresc și mă mișc prea încet."

 

Rol: Manager într-o corporație, 30 de ani

"Businessul pe care l-am construit a mers foarte bine și am crescut continuu în ultimii 10 ani. Însă am obosit în special în ultimii 2 ani. Nu mai pot și nici nu îmi mai doresc să țin pasul cu 25 de oameni, să-i coordonez, să conduc business-ul, să iau decizii și să creez dinamica dorită de mine. In special timpul pentru familia mea are de suferit. Am început să deleg din responsabilitățile mele însă nu sunt mulțumit de rezultate."

 

Rol: proprietar firma, 38 de ani

"Vreau mai multă ordine în gânduri. Îmi doresc să înțeleg ce vreau și ce nu. As vrea să pot fi sigur de drumul pe care mi-l aleg în fiecare zi."

 

Rol: fost corporatist, manager, în anul sabatic și în căutarea unei noi provocări, 29 de ani

bottom of page